0

Farmhouse Koncentrerad Fast Linoljesåpa

Produkten är tyvärr slut i lager. 

En riktig gammaldags klimatsmart linoljesåpa i fast form precis som på mormors tid!

Såpan gör vi här på Farmhouse av ekologisk linolja från Österlen med fräsch doft av ros & citron, den är framtagen till städning & är registrerad hos Kemi.se.

Ni köper inget onödig vatten utan det tillsätter ni själva, den är mycket dryg & effektiv.

Hur använder man såpan ?

Om du vill använda såpa för att rengöra ditt hem, blandar du såpa med vatten.

 Blanda till exempel 1tsk såpa med 2dl hett vatten i en sprayflaska & skakar tills det har löst sig ( drick en kopp kaffe under tiden). Används till allrengöring i kök badrum mm. 

 Du kan hälla blandningen i en sprayflaska eller använda den i en hink med vatten för att städa huset. Du kan använda lösningen för att rengöra köksbänkar, badrum, golv eller andra ytor som du annars skulle torka med tvättmedel. Efter rengöring kommer alla ytor som du torkade av att desinficeras. Såpan lämnar en behaglig fräsch lukt.
Med detta enkla rengöringsmedel kan du rengöra hela köket från bänkskivor till spishällar. Använd gärna en klick fast såpa direkt på trasan eller diskborsten.
Såpa är en utmärkt lösning för rengöring av golv. Blanda bara ca 2 - 3 msk såpa till en hink med varmt vatten och torka sedan golvet. Dina golv kommer att vara rena och hela rummet får en ny fantastisk doft.
Som flytandetvål så är såpan utmärkt , bara blanda såpan med hett vatten direkt i den flaskan du vill använda, skakar och väntar tills den fasta såpan har löst upp sig & den har en lagom konsistens, sen är det bara att använda som vanligt. Du kommer att känna hur såpan återfukta huden.
Vad mer kan jag rengöra med såpa?
Hunden, bilen, tvätta kläder, fönster, hästen, båten, husvagnen, stallet, utemöbler, utedäcket, gummistövlar mm. mm.

Beskrivning ovan följer med produkten!

400g

TILLBAKA TILL FRAMTIDEN!